BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

14 april 2015 @ 08:00 door | 2 reacties

Nieuw op biebsite: ‘Boek van de maand’

De website van Bibliotheek Vlissingen wordt dagelijks bijgehouden en kreeg onlangs nieuwe pagina’s erbij. Vorige maand heb je kunnen lezen dat we onze tijdschriften ook uitlenen, met een verwijzing naar de tijdschriftenpagina op onze website. Deze week wil ik een andere pagina onder de aandacht brengen: ‘Boek van de maand’.

De Wereld Draait Door; boek van de maand
Een vast onderdeel bij De Wereld Draait Door (DWDD) is ‘Boek van de maand’. Iedere laatste dinsdag van de maand kiest een panel van vier boekhandelaren bij de DWDD het boek van de maand. Het panel presenteert haar favoriete, nieuw uitgekomen boeken en kiest daarna gezamenlijk één boek van de maand. Een boek dat je niet mag missen en moet lezen.

De gekozen titel komt ook op onze website en kan aangevraagd worden. In dit overzicht staan de titels van de afgelopen maanden.

Auteur

Rubrieken Dienstverlening

Trefwoorden , ,

Reageren

2 thoughts on “Nieuw op biebsite: ‘Boek van de maand’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA