BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

2 juni 2015 @ 08:00 door | 2 reacties

Klanten vol lof over DigiDesk

Smartphone, tablet, e-reader, laptop of sociale media, we kunnen vandaag de dag eigenlijk niet meer zonder. Heel handig, die nieuwe media, maar het kan ook de nodige frustratie opleveren. Als je niet begrijpt hoe iets werkt bijvoorbeeld. Dan is er gelukkig de DigiDesk.

Blij
Klanten van de DigiDesk ervaren de kundigheid van de stagiairs van de ICT-opleiding Scalda als een verademing. Werkt iets niet, dan zit je vaak met je handen in het haar. Zoon of dochter kan niet altijd bijspringen en een computervakman kost al gauw een paar tientjes. Een bezoekje aan de DigiDesk is gratis en meestal lossen de studenten de digitale problemen met een handomdraai op.

Jan Drijver en Paul Sonke zweren erbij. Ze komen regelmatig langs met verschillende vragen. E-readers, laptops, beveiligingsprogramma’s, het komt allemaal aan bod.

Paul: “Ik kan niet anders dan enthousiast zijn. Ik ben hier voor de vierde keer en mijn vragen zijn altijd beantwoord. En het is nog gratis ook!”.Paul Sonke

Een paar klikjes
“Ik kom altijd met mijn vrouw naar de DigiDesk en sta steeds weer versteld. Alles wat voor ons een raadsel is, verhelpen de stagiairs in een paar klikjes. Iedereen is hier vriendelijk en ze nemen de tijd. Wij hebben echt ons plekje gevonden”, zegt Jan Drijver enthousiast.Jan-Drijver

Vertel 
Vaste bezoekers van DigiDesk zijn vol lof. Spread the news! De stagiairs proberen altijd samen tot een oplossing te komen, zolang het maar softwarematig is.  Vertel over het inloopspreekuur van DigiDesk. je hoeft niet lid te zijn van de Bibliotheek om van deze dienst gebruik te kunnen maken.

Openingstijden
De DigiDesk is iedere werkdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend in Bibliotheek Vlissingen. Je herkent de DigiDesk direct aan het grote bord.  Zeker weten of we je verder kunnen helpen? Bel even van te voren. De DigiDesk is ook telefonisch en per e-mail bereikbaar voor vragen via 0118-422104 en digidesk@spui.nl.

Lees ook: De DigiDesk draait op volle toeren.

Reageren

2 thoughts on “Klanten vol lof over DigiDesk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA