BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

6 februari 2017 @ 12:22 door | Geen reacties

Peuters en kleuters brachten de Kleine Walvis tot leven

De altijd rustige Bibliotheek stroomde woensdagmiddag 1 februari vol met kleuters en peuters. Marianne Boot van ‘Hop Marjanneke’ liet het prentenboek van het jaar 2017De Kleine Walvis’ tot leven komen met muziek en visuele middelen. Deze voorstelling was in het kader van de Nationale Voorleesdagen.

Spannend verhaal
Stuiterend op hun stoeltjes wachtten de kids vol spanning op wat komen ging. Enkelen waren wat benauwd dat mama wegging, maar Marianne liet met haar spannende verhaal dat gevoel al gauw verdwijnen. De kleintjes klapten en zongen enthousiast mee tijdens de muziek. De deelnemertjes gingen helemaal uit hun dak toen ze zelf het verhaal van het boek over de walvis mochten uitbeelden.

De kleine walvis vertelt het verhaal van een eenzaam jongetje en een kleine walvis die op het strand aanspoelt. Hun vriendschap verandert hun levens voorgoed.

Inbeelden
Met verschillende muziekjes golfden de kids met slingers en speelden deftige, slome, stoere en jonge katjes na. Het ene kind had wat meer inbeeldingsvermogen dan het andere, maar plezier hadden ze allemaal! Het laatste kwartier genoten de ouders trots nog even mee met de show van de kids.

Op de website van Marianne kun je meer informatie lezen over haar activiteiten met kinderen.

Een sfeerimpressie van deze middag kun je bekijken op onze fotopagina.

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden , , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA